Εδώ θα βρείτε απαντήσεις στα συνηθέστερα ερωτήματα που αφορούν στους τρόπους λειτουργίας και υπηρεσιών του ιατρείου.

Ναι, κατόπιν συνεννόησης πραγματοποιούνται κατ’ οίκον επισκέψεις. Αναλόγως της επείγουσας ανάγκης, υπάρχει δυνατότητα άμεσης ανταπόκρισης σε κλήση του γονέα για κατ’ οίκον επίσκεψη.

Ναι, στο ιατρείο υπάρχει η δυνατότητα να γίνει Mantoux, Strep test και test γρίπης.

Ναι, στο ιατρείο υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης.

Στο ιατρείο εξετάζονται παιδιά από νεογέννητα μέχρι την ηλικία των 18 ετών.

Υπάρχει η δυνατότητα για τα επείγοντα περιστατικά να εξεταστούν και να αντιμετωπιστούν άμεσα. Σε κάθε επείγουσα κατάσταση υπάρχει η δυνατότητα άμεσης τηλεφωνικής υποστήριξης.

Δίνεται συμβουλευτική υποστήριξη σε μέλλοντες γονείς σε συνεργασία με ειδικούς επιστήμονες υγείας άλλων ειδικοτήτων.

Επίσης παρέχεται η δυνατότητα της συμβουλευτικής υποστήριξης στους γονείς και για οποιοδήποτε θέμα τους απασχολεί σχετικά με το παιδί τους.

Στο ιατρείο γίνονται εμβολιασμοί και παρακολουθείται η αύξηση και η ανάπτυξη των παιδιών. Η προληπτική παιδιατρική και η παραπομπή σε συνεργάτες ιατρούς εξειδικευμένων ειδικοτήτων καθώς επίσης και η νοσοκομειακή παραπομπή και παρακολούθηση είναι στις παρεχόμενες υπηρεσίες του ιατρείου.

Το ιατρείο λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή μόνο με ραντεβού και Σαββατοκύριακα και Αργίες επίσης κατόπιν προσωπικής συνεννόησης με τους γονείς.

Ναί, στο ιατρείο διενεργούνται δερματικές δοκιμασίες νυγμού για όλα τα αλλεργιογόνα (τροφικά ή αεροαλλεργιογόνα) ανάλογα με το αλλεργιολογικό ιστορικό του ασθενή. Επίσης πραγματοποιούνται patch test ανάλογα με το ιστορικό του ασθενή αν κριθεί απαραίτητο.

Βεβαίως. Υπάρχει η δυνατότητα on-line προπληρωμένων συνεδριών για συμβουλευτική σε γονείς, εφόσον το επιθυμούν.

Ναί, για την εξέταση νεογέννητου παρέχεται χρόνος ανεξάρτητα από το ωράριο του ιατρείου κατόπιν ραντεβού, ώστε να είναι στο χώρο του ιατρείου η οικογένεια μόνη της χωρίς να έρχεται σε επαφή με άλλα παιδάκια.

Όχι, τα άρρωστα παιδιά εξετάζονται σε χρόνο εκτός του ωραρίου των τακτικών ραντεβού, ώστε να υπάρχει ο κατάλληλος χρόνος για απολύμανση του χώρου, έτσι ώστε να προστατεύονται τα υγιή παιδιά.

Βρείτε εδώ τον αναλυτικό κανονισμό λειτουργίας του ιατρείου.